Pollastre a l’ast a domicili
0
Pollastre a l'ast a domicili

Ja tenim a la Parada pollastres a l’ast! Però no qualsevol pollastre, tenim pollastre de pagès de la millor qualitat, el fem a l’ast i te’l portem a casa teva!

Una tradició que mai es perd

Canvien els temps, tenim pizzes, “brunchs”, “ramens”, fins i tot pots demanar hamburgueses el cap de setmana, però un pollastre a l’ast ben rostit, amb el seu color daurat, l’oli i les seves patates no te comparació amb res més… I si a sobre te’l portem a casa? No pot haver-hi res millor per un cap de setmana.

Un bon pollastre a l’ast

El pollastre a l’ast és, sens dubte, el millor plat de cap de setmana, però té un inconvenient: és molt difícil fer-lo a casa. Muntar un dispositiu per travessar el pollastre amb una barra de ferro i fer-lo girar com feia l’Obelix no es pot dir que sigui senzill. Però té una altra avantatge: que el pots comprar fet, i a La Parada a més de fer-lo per tu, te’l portem a casa.

Pollastre a l'ast a domicili

Pollastre a l’ast a domicili

Si vols un bon pollastre a l’ast, de la millor qualitat, un pollastre a l’ast de pagès, no ho dubtis, truca’ns i et portarem un pollastre a l’ast per llepar-t’hi els dits.

I no només un pollastre, pots demanar més complements.

1 Pollastre a l’ast9,50 €
1 pollastre a l’ast + patates12,00 €
1/2 pollastre5,50 €
1/2 pollastre + patates8,00 €
1/4 de pollastre3,50 €
1/4 pollastre + patates6,00 €
6 aletes de pollastre3,00 €

Deixa un comentari

0

🡩

Estem actualitzant el web i temporalment no es poden realitzar comandes. Descarta

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}