fbpx
Fruita i verdura a domicili
0
Fruita i verdura a domicili

Cada vegada més internet ens ofereix la possibilitat de fer les nostres compres des de casa. Qualsevol tipus de producte pot arribar a casa nostra després de comprar per internet: roba, sabates… i fruita i verdura, és clar. Comprar per internet i rebre la nostra comanda de fruita i verdura a domicili és cada vegada més freqüent.

A més, aquest any tan atípic ens ha portat situacions tan inesperades com haver d’estar confinats a casa durant setmanes. Aquesta situació a fet que tots els serveis d’entrega a domicili hagin augmentat la seva popularitat, sobretot el sector d’alimentació.

Facilitar al màxim la compra al nostre web és una prioritat per nosaltres

Els enviaments a domicili dins “la nova normalitat”

Durant el confinament les compres online van augmentar més d’un 1000% en alguns sectors. Sembla lògic pensar que, tot i que aquestes xifres no es poden mantenir, això ha de fer canviar la forma de comprar dels consumidors. I de fet, així ha sigut. És cert que les vendes per internet han tornat a disminuir, però continuen molt per sobre del volum anterior al confinament.

Això planteja un repte per les empreses, que hem de donar resposta a aquest nova situació i adaptar els serveis a les necessitats dels consumidors. A la Parada tenim molt presents els punts en que volem ser els millor per donar-te el millor servei.

Salut

Respectar les mesures d’higiene és fonamental per nosaltres. A la parada tenim molta cura de desinfectar les nostres instal·lacions i entregar la teva comanda amb el mínim contacte possible.

Tecnología

Facilitar al màxim la compra al nostre web és una prioritat per nosaltres. Cada dia estem treballant per oferir un sistema senzill i ràpid per que puguis fer la teva compra des de casa teva sense maldecaps.

Fruita i verdura a domicili

Servei

La nostra línia de treball té com a finalitat donar-te el millor servei tant al nostre web, com a la nostra botiga. I per això posem a la teva disposició diversos canals de comunicació per que puguis fer la teva compra com et sigui més còmode: Whatsapp, mail, Facebook, Instagram i telèfon.

Sostenibilitat social i respecte pel medi ambient

Posem a la teva disposició un servei d’enviament ecològic amb bicis de càrrega elèctrica. Treballem amb una cooperativa de treballadors de Badalona que fomenten el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat social a la nostra ciutat.

Coneix el nostre servei de transport ecològic.

Dins la nostra línia de millores es troba la d’ampliar aquest servei a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

La nostra línia de treball té com a finalitat donar-te el millor servei tant al nostre web, com a la nostra botiga

Fruita i verdura a domicili a La Parada

No és fàcil trobar cada dia el millor producte ecològic i de proximitat per posar-lo a la teva disposició. Cada dia sortim a parlar amb els pagesos del Maresme i el Barcelonés per reservar els millor productes ecològics i de proximitat i portar-los del camp a casa teva.

Deixa un comentari

0

🡩

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}